Montage­systemen

Wij kunnen verschillende vloerverwarmingsystemen monteren voor jouw project. Hieronder beschrijven we welke systemen dit zijn. Als je vragen hebt over een bepaald montagesysteem, neem dan gerust contact met ons op.

Montage op draadmatten

In de nieuwbouw wordt deze manier van montage het meest toegepast. De buis wordt op de draadmatten bevestigd, in een vooraf ingetekend patroon. Aan de hand van de tekening weten onze monteurs precies waar de buis moet komen te liggen. Evenals de materialen kan de tekening kan ook door ons worden verzorgd. Al onze opdrachten sluiten we af met het maken van een afpersprotocol, waarmee we samen met de opdrachtgever langslopen en aftekenen.

Offerte aanvragen

Montage op betonnetten

Montage op betonnetten kan direct op de betonnen ondervloer worden bevestigd. Ook hier worden de verdelers volledig aangesloten, en wordt het project afgerond met een afpersprotocol.

Offerte aanvragen

Montage op noppenplaat

Het noppenplaat systeem wordt vaak gebruikt bij renovatieprojecten. Dit systeem is ontworpen om de voorbereiding van de vloer over te slaan en direct te beginnen met het leggen van de verwarmingsbuis. Hierdoor wordt de montage van vloerverwarming vereenvoudigd en versneld.

Offerte aanvragen

Isoleren en tackeren

Vanwege geluiddemping, of om isolatiewaarden te verhogen, kunnen wij de vloerverwarming ook op isolerende platen leggen. Doormiddel van een tackermachine worden de buizen stevig bevestigd, en is de woning verzekerd van een solide vloerverwarmingssysteem. Een oplossing die bij uitstek geschikt is in de meerlaagse bouw.

Offerte aanvragen

Montage doormiddel van infrezen

Bij de montage van vloerverwarming in de dekvloer frezen wij stofvrij sleuven in de dekvloer. De vloerverwarmingsbuis wordt vervolgens in de sleuven geplaatst. Deze montage methode is uitermate geschikt voor situaties waarbij het vooraf verwijderen van de dekvloer niet kan of gewenst is.

Offerte aanvragen
Meer informatie of contact met ons?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact