Temmen en Koop

Volledig ontzorgd

Wil jij vloerverwarming laten aanleggen? Bij ons kun je jouw vloerverwarmingsproject volledig uitbesteden. Projectmatig werken wij veel binnen de woning- en utiliteitsbouw. Wij ontzorgen onze klanten graag van A tot Z+.

Wij verkopen en installeren vloerverwarmingssystemen en alle bijbehorende producten. Onze dienstverlening omvat projecten, infrezen en (ver)leggen van vloerverwarming, beton boren en zagen. Kortom wij hebben alle diensten en expertises in huis voor jouw vloerverwamingsproject.

Betonza

Onze dienstverlening omvat naast het infrezen van vloerverwarming ook het infrezen van stopcontacten, het boren van gaten voor o.a. een afzuigkap en/of ventilatiesysteem en het betonzagen in vloeren en wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen. Ons zusterbedrijf Betonza is hierin gespecialiseerd en neemt dergelijke aanvragen voor ons in behandeling.

Meer over Betonza

De Vloerverwarmingspecialist

Naast zakelijke vloerverwarmingsprojecten kunnen particulieren ook bij ons terecht. Ons zusterbedrijf De Vloerverwarmingspecialist heeft jarenlange ervaring in het infrezen en de aanleg van vloerverwarming. Zoals de naam al zegt zijn ze een echte specialist op dit vlak.
Zij adviseren je graag persoonlijk over de mogelijkheden en de juiste keuze van jouw vloerverwarmingsinstallatie.

Meer over de vloerverwarmingspecialist
Meer informatie of contact?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact