Algemeen

Over ons

Op 15 september 2006 hebben de toenmalige eigenaren Jos Temmen en Harald Koop het bedrijf Temmen en Koop installatietechniek opgericht. Samen begonnen in Emmen vanuit de schuur bij Harald Koop thuis.
Vervolgens zijn de mannen zich gaan specialiseren in vloerverwarming en richtten ze daarvoor een speciale BV op: De Vloerverwarmingspecialist.

Groei en Uitbreiding

In 2014 namen Jos en Harald een bedrijf over in Hoogeveen over namelijk Comfort Vloerverwarmingsystemen. Comfort vloerverwarming is een bedrijf dat volledig gespecialiseerd is in de aanleg van diverse soorten vloerverwarming.

Met de overname van dit bedrijf werd ook de start gemaakt van een nieuw bedrijf: VG Emmen.
Dit bedrijf is een technische groothandel om voordelig te kunnen inkopen bij verschillende leveranciers.

In 2017 besloten Jos en Harald om van de bedrijven Temmen en Koop Installatietechniek, De Vloerverwarmingspecialist, Comfort Vloerverwarmingsystemen en VG Emmen 1 bedrijf te maken met de naam: Temmen en Koop Groep B.V.

Op 1 juli 2018 verhuisde de Temmen en Koop Groep naar de Phileas Foggstraat 60 in Emmen.

Heden

Na circa 15 jaar met veel enthousiasme gewerkt te hebben werd het bedrijf in april 2021 overgedragen aan de H&K Groep.

H&K Groep

De H&K groep is gespecialiseerd in het leveren/verzorgen van kunststof leidingsystemen, vloerverwarmingsystemen, verwarmingsproducten, sanitair, gereedschap en elektra. Uniek bij H&K is dat ze vloerverwarmingsprojecten van A tot Z voor de klant in opdracht kunnen nemen.

Meer over H&K Groep